LYSITHEA
SAFE-Ung

Velkommen til SAFE-Ung

SAFE-Ung i Polen

SAFE-Ung i Polen

19.06.2013 av
Diana Ramsvik ble valgt til leder for 2 nye år under årets SAFE-Ung-seminar som var lagt til Polen i månedsskiftet mai/juni. Ramsvik har skrevet følgende oppsummering av seminardagene:

 

Ung-seminaret: Nå er det ”først til mølla” som gjelder

19.04.2013 av Kjell Terje Skrunes
Ung-seminaret: Nå er det ”først til mølla” som gjelder Etter at klubbenes frist for å melde på deltakere til Ung-seminaret gikk ut fredag 19. april klokken 12.00, er det fortsatt noen ledige plasser. – Nå er det prinsippet om første mann til mølla som gjelder, opplyser SAFE Ung-leder Diana Ramsvik.

Årets Ung-seminar i Polen

19.03.2013 av Kjell Terje Skrunes
Årets Ung-seminar i Polen Leder og nestleder i SAFE-Ung, Diana Ramsvik og Thorbjørn Holger Opstad (bildet) inviterer SAFE-medlemmer under 35 år til seminar i Gdansk, Polen. Seminaret avholdes 30. mai til 2. juni

 
 

Nye koster i SAFE-Ung

24.08.2012 av Kjell Terje Skrunes
Nye koster i SAFE-Ung Diana Ramsvik fra SAFE i Beerenberg overtar som leder i SAFE-ung etter Elisabet Løvaas. Thorbjørn Holger Opstad er ny 1. nestleder blant de unge i SAFE.

Alle SAFE-Ung-ere på Oppdal har det bra - ingen var ved rasstedet

15.02.2012 av Kjell Terje Skrunes
Alle SAFE-Ung-ere på Oppdal har det bra - ingen var ved rasstedet Ingen av deltakerne på SAFE-Ungs seminar på Oppdal er savnet etter snøraset i alpinbyga ved 11.30-tiden i dag. Organisasjonssekretær Bernt Hodne (bildet), kan berolige og sier at alle seminardeltakerne er i god behold.

 

Leder: Diana Ramsvik Mobil: 908 55 658 diana.ramsvik@gmail.com