LYSITHEA
NYHETER

Bli med til Arendalsuka!

30.07.15 av Kjell Terje Skrunes
SAFE skal i år vise igjen under Arendalsuka. Den arrangeres 12. – 18. august. Vil du være med på å markere SAFE i et fagpolitisk stadig viktigere arrangement, så har du nå muligheten.

Les om Arendalsuka HER

Det er første gang SAFE velger å være tilstede på Arendalsuka som har utviklet seg til å bli en viktig møteplass og debattarena i grenselandet mellom politikk, offentlige instanser og næringsliv. 

 SAFE har, som flere av våre søsterforbund i YS, valgt å delta som en del av YS’s  profilering under arrangementet.

Som en del av dette vil SAFE blant annet ha ansvar for å bemanne YS sin stand i tretimers økter torsdag 13. og mandag 17. august.  Utenom dette handler det om å profilere SAFE, og ikke minst delta på de mange arrangementene som inngår i Arendalsuka for å knytte kontakter og lære.

  - SAFE sentralt vil selvsagt være representert, men vi vil gjerne også ha med noen engasjerte SAFE’ere fra klubbnivå. Vi oppfordrer de som har lyst å framsnakke SAFE, oljebransjen og fagbevegelsen til gi lyd fra seg, sier SAFE-leder Hilde-Marit Rysst.

Interesserte kan sende epost til SAFE-lederen:  hilde-marit@safe.no.

SAFE vil dekke reise og opphold for klubbrepresentanter. Det praktiske opplegget og andre detaljer vil de som er interesserte i å bidra få direkte.